PUB KVÍZ Březen II.

PUB KVÍZ Březen II.

Prověřte své znalosti, pobavte se s přáteli a užijte si večer plný napětí a legrace!

Tématem kvízu mohou být všeobecné znalosti, hlášky z filmů a seriálů, historie, sport, muzika, známé osobnosti aj. Na vítěze čeká krásná cena!
Zaujalo vás to? Stačí se jen sestavit svůj tým (2-4 hráči), přihlásit se předem (stačí jeden člověk za tým) a dorazit. Do poznámky uveďte název svého týmu.

Kapacita je omezená, přihlášení předem je nutné a závazné.

Základní informace

  • Kód

    447057

  • Název

    PUB KVÍZ Březen II.

  • Termín konání

    31.03.2025 19:00 – 21:00

  • Místo konání

    Hasičárna - K Lučinám 2591/23, Praha 3

  • Hlavní vedoucí

    Šárka Rückerová

  • Věková skupina

    18–99 let

  • Sraz účastníků

    Hasičárna

  • V ceně zahrnuto

    vstup, hra


čtyři hráči v týmu

400 Kč

Dva hráči v týmu

200 Kč

tři hráči v týmu

300 Kč


Přihlásit online Zpět

Cookies


Cookies jsou malé datové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy si tyto stránky začnete prohlížet. Tyto soubory jsou při návratu na webovou stránku pomocí prohlížeče odeslány zpět na servery. S pomocí cookies má webová stránka informace o předchozích aktivitách uživatelů.

Pomocí vašeho prohlížeče můžete spravovat vaše cookies. Vždy máte možnost již uložené cookies smazat. Dále v závislosti na vašem prohlížeči je možné omezit využívání cookies pro konkrétní webovou stránku, omezit jejich ukládání či nastavit nucené smazání všech cookies po uzavření prohlížeče.


Technické

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Z tohoto důvodu nepožadujeme Váš souhlas s jejich využitím. Technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány.

Statistické

Statistické cookies umožňují měření výkonu našeho webu. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Pokud vypnete používání statistických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace.